Sponsors Dag van de Academies

Sponsors

Dank aan alle sponsors, zonder wie deze campagne niet mogelijk zou zijn.

VERHAERT

Verhaert Masters in Innovation is een innovatiefabriek. Wij helpen grote ondernemingen en startups bij ontwikkelen van hun nieuwe generatie producten. We realiseren deze innovaties door het inzetten van de nieuwste technologieën, multidisciplinair teamwerk en de creativiteit van onze mensen. Wij zijn trots de week van de Academies 2020 te mogen sponsoren en willen eenieder die zich engageert in de Academies te danken. We hebben jullie nodig! Meer info op www.verhaert.com

BELFIUS

Belfius gelooft in de 11 miljoen talenten in dit land, ook in het uwe. Daarom steunen we u volop met de beste service en de meest performante diensten en producten. En zetten we ons volledig in voor uw droomhuis, uw ondernemersplannen… en als dynamische partner van de publieke overheid ook voor de nieuwe ziekenhuizen, scholen, sportcentra en fietspaden in uw buurt.

ADAMS

De familiewaarden waarop Adams vijftig jaar geleden het bedrijf opbouwde zijn nog steeds van toepassing. Toewijding, trots en betrouwbaarheid zijn de pijlers waarop inmiddels de derde generatie van de familie Adams werken aan de toekomst. André Adams had in 1970 een droom om de beste muziekinstrumenten te maken in een regio die internationaal als muzikaal te boek staat. De lat lag hoog. En de lat ligt nog altijd hoog. Met schoonzoon Frans Swinkels als directeur is Adams uitgegroeid tot een wereldspeler in de markt. Een klasse merk voor muzikale fijnproevers. En de continuïteit voor de toekomst is gewaarborgd. Want inmiddels staat ook de derde generatie klaar om het stokje over te nemen. De kernwaarden blijven daarbij onveranderd. Samenwerking en innovatie vormen immers een belangrijk deel van onze traditie. Adams zal partner blijven in dit grenzeloze avontuur van de muziek. Inspiratie-die van u en die van ons- blijft ons gezamenlijke uitgangspunt. Dat is wat ons bindt.

We feel the same way about making Ableton products. The driving force behind Ableton is our passion for what we make, and the people we make it for.

PUBLI-FDM

ReclameOnline is een online webshop met geprinte- en reclameproducten geproduceerd in België, in het centrum van Vlaanderen. ReclameOnline is onderdeel van Publi-FDM bvba, waar bedrijven hun producten online kunnen kopen en op maat kunnen laten printen. ReclameOnline werd in 2013 opgericht als een van de eerste online winkels in het printen van borden en grote formaten. Alle productie wordt intern gedaan, zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. Tot op heden zijn we nog steeds de marktleider in ons segment. Wij zijn een van de weinige online winkels waar u uw producten kunt laten assembleren door een professioneel team.