Sponsors Dag van de Academies

Dank aan alle sponsors, zonder wie deze campagne niet mogelijk zou zijn.

VERHAERT

Verhaert Masters in Innovation is een innovatiefabriek. Wij helpen grote ondernemingen en startups bij ontwikkelen van hun nieuwe generatie producten. We realiseren deze innovaties door het inzetten van de nieuwste technologieën, multidisciplinair teamwerk en de creativiteit van onze mensen. Wij zijn trots de week van de Academies 2021 te mogen sponsoren en willen eenieder die zich engageert in de Academies danken. We hebben jullie nodig! Meer info op www.verhaert.com

Bekijk het interview met CEO Koen Verhaert. Interview gemaakt door leerling Radio maken Kunstacademie Lede Erpe-Mere Wichelen Jol Props (klas Lies Geldhof).

BELFIUS

Belfius gelooft in de 11 miljoen talenten in dit land, ook in het uwe. Daarom steunen we u volop met de beste service en de meest performante diensten en producten. We zetten ons volledig in voor uw droomhuis, uw ondernemersplannen… en als dynamische partner van de publieke overheid ook voor de nieuwe ziekenhuizen, scholen, sportcentra en fietspaden in uw buurt.

ADAMS

Muziekcentrale Adams te Lummen is dé Belgische speciaalzaak voor blaasinstrumenten en slagwerk. U vindt er een enorme voorraad aan nieuwe en occasie instrumenten, de reparatie-afdeling zorgt voor de optimale conditie van de instrumenten. Onze vakbekwame medewerkers zijn specialisten op hun vakgebied en staan garant voor professioneel advies.
In één van de 9 testlokalen kunt u vrijblijvend instrumenten en mondstukken proberen, na het testen wordt alles netjes gepoetst en hygiënisch ontsmet.
U kunt bij Adams in Lummen ook terecht voor workshops, master classes, play-ins, concerten en nog meer activiteiten. Onze vertegenwoordiger voor Oost- en West-Vlaanderen is van dienst als Lummen te ver lijkt.
Adams Lummen is deel van de Adams-groep. Vanuit de beroemde Adams fabrieken (slagwerk en koperinstrumenten) kent u zeker de wereldbefaamde pauken en marimba’s. En ook de Adams trompetten en bastuba’s zijn instrumenten van topniveau waar heel wat professionele én de betere liefhebbers voor kiezen. Ook deze instrumenten zijn uiteraard voorradig in de Adams winkel in Lummen.

Veel ADAMS-artiesten (koperblazers - percussie) zijn leerkracht in het DKO.

PUBLI-FDM

ReclameOnline is een online webshop met geprinte- en reclameproducten geproduceerd in België, in het centrum van Vlaanderen. ReclameOnline is onderdeel van Publi-FDM bvba, waar bedrijven hun producten online kunnen kopen en op maat kunnen laten printen. ReclameOnline werd in 2013 opgericht als een van de eerste online winkels in het printen van borden en grote formaten. Alle productie wordt intern gedaan, zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. Tot op heden zijn we nog steeds de marktleider in ons segment. Wij zijn een van de weinige online winkels waar u uw producten kunt laten assembleren door een professioneel team.